ALECSA NAMU blog
HALLYU* ~ NE-A EMOTIONAT SUFLETUL, NE-A INCARCAT MINTEA, NE-A INCITAT SA
DESCOPERIM COREEA DE SUD SI SA NE APROPIEM DE EA.(*-vezi DICTIONAR)

Etichete

ATENTIE ! ARTICOLELE SUNT INREGISTRATE INAINTE DE PUBLICARE PE BLOGUL ECOU HALLYU .
ESTE INTERZIS SA SE REPRODUCA INTEGRAL SAU PARTIAL CONTINUTUL ACESTUI BLOG
FARA UN ACORD SCRIS DIN PARTEA DETINATORULUI DREPTULUI DE AUTOR.

joi, 25 iulie 2019

FINAL CONTROVERSAT IN SERIALUL `ULTIMA IMPARATEASA` ( `THE LAST EMPRESS` )



Cu serialul `Ultima Imparateasa` care face parte din genul aventuri,mister,actiune,romantic, am avut o experienta ciudata.Episoadele in derulare imi starneau curiozitatea si asteptam cu nerabdare finalul,adica rezolvarea conflictelor care parca nu se mai terminau.
Inedita era si ideea prezentarii Curtii regale coreene in anul 2018, si caderea imperiului,o fictiune care a lamurit intr-un fel motivele trecerii la republica si alegerea unui presedinte.
As vrea sa vedeti acest serial pentru a intelege ce a fost ciudat pentru mine si de aceea nu voi dezvalui povestea. Dar e bine de stiut ca la palat se va instaura o imparateasa din clasa modesta (actrita Jang Na-ra) si ca ceasta Cenusareasa va tine echilibrul curtii imperiale pana la desfiintarea ei. Desi este implicata in evenimentele de la curte pe toate planurile,cele mai incitante sunt legate de relatia ei cu seful garzilor (actorul Choi Jin Hyuk) si cu imparatul,sotul ei (actorul Shin Sung-rok).Aceste doua personaje ocupa un loc important si actiunile lor duc spre deznodamant povestea.
In final,ultimele episoade care prezinta asa-zisele rezolvari ale conflictelor si destinul personajelor m-a dezamagit. Mi s-a parut ciudat absenta sefului garzilor despre care se banuieste doar ce s-a intamplat din replici neclare ale personajelor. Acest fapt a starnit nemultumirea fanilor care au indragit serialul (ca si mine, de alt fel) si sperau la cu totul alt sfarsit al personajului ,mai optimist nu unul dramatic .
Dar am aflat ulterior din media ca indragitul actor Choi Jin Hyuk (seful garzilor regale) a avut un accident in timpul filmarilor.Apoi s-a luat hotararea prelungirii serialului cu cateva episoade iar actorul nu a putut participa la filmari din cauza programului sau incarcat care fusese fixat dinainte.
Oricum actorul Choi Jin Hyuk(seful garzilor regale) precum si Shin Sung-rok (imparatul) si actrita Jang Na-ra (imparateasa) au fost rasplatiti cu premii pentru interpretarile lor in acest serial.

















Surse:Media

Nota : Aceasta este o recenzie de Alecsa Namu.




TE-AR PUTEA INTERESA:



K-drama „SIX FLYING DRAGONS”

Serialele „Warrior Baek Dong Soo” si „Empress Ki”









Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu