ALECSA NAMU blog
HALLYU* ~ NE-A EMOTIONAT SUFLETUL, NE-A INCARCAT MINTEA, NE-A INCITAT SA
DESCOPERIM COREEA DE SUD SI SA NE APROPIEM DE EA.(*-vezi DICTIONAR)

Etichete

ATENTIE ! ARTICOLELE SUNT INREGISTRATE INAINTE DE PUBLICARE PE BLOGUL ECOU HALLYU .
ESTE INTERZIS SA SE REPRODUCA INTEGRAL SAU PARTIAL CONTINUTUL ACESTUI BLOG
FARA UN ACORD SCRIS DIN PARTEA DETINATORULUI DREPTULUI DE AUTOR.

vineri, 14 februarie 2014

CELE MAI FRUMOASE POVESTI DE DRAGOSTE DIN K-SERIALE*

Nu cred ca a existat in vreun k-serial *, din cele cateva sute pe care le-am vazut pana acum, sa nu  fi cuprins o poveste de dragoste. Dar din punct de vedere al tesaturii intrigii amoroase mi s-au parut deosebite, trei.
"PRINCESS MAN" -. i-as da ca subtitlu "Dragostea invinge". Chiar daca intalnirea celor doi este pe un fond de falsitate (Se-ryung nu este printesa de la bun inceput), sentimentul de iubire dintre cei doi este atat de puternic si rezista in ciuda atrocitatilor la care sunt supusi  amandoi.Cred ca Park Si-hoo face aici cel mai bun rol al carierei lui de pana  acum iar Moon Chae-won este intruchiparea talentului actoricesc.Serialul se bucura de o regie speciala - Park Hyun-suk Impreuna cu Kim Jung-min si de contributia lui Jo  Jung-joo care semneaza scenariul .




















Regizorul "iubirilor ecranizate"(n.n.) Yoon Seok - ho si scenaristul Oh Soo - yeong au facut din" LOVE RAIN" o pelicula care a devenit extrem de populara in lume. Punctul central este dragostea celor doi tineri lasand-o pe planul doi pe cea a  maturilor chiar daca intriga se tese si inainteaza paralel.Desi relatia lor incepe in imprejurari suparatoare, un fir nevazut ii apropie ,o atractie care se transforma pas cu pas intr-un sentiment temeinic de dragoste.Frumusetea filmului consta in happy-end -. ul celor doua povesti de dragoste (ale tinerilor si ale maturilor).Dupa acest serial, Yoona si Jang Geun Suk au castigat si mai multa popularitate.
























În serialul "WINTER SONATA" , trei scenaristi: Kim Eun - Hee, Yoon Eun - Kyung si Oh Soo - yeon impreuna cu regizorul Yoon Seok - oh aduc in prim plan iubirea printr-o poveste extrem de emotionanta,subliniind profunzimea ei prin sentimentul de sacrificiu.Sfarsitul este minunat. Regasirea celor doi pare a fi desprinsa dintr-un basm, nu crezi ca s-ar putea intampla in realitate, ea sta sub puterea magnetica a iubirii.Jocul sensibil al actritei Choi Ji - woo si prezenta talentatului actor Bae Yong - Joon, unul din cei mai frumosi actori sud - coreeni ,a incarcat de valoare serialul.
















NOTA : Acest articol este o recenzie de Alecsa Namu.
* - vezi DICTIONAR









TE-AR PUTEA INTERESA :






CELE MAI FRUMOASE POVESTI DE DRAGOSTE DIN K-SERIALE (partea a doua)

http://ecouhallyu.blogspot.com/2015/04/cele-mai-frumoase-povesti-de-dragoste.html





CELE MAI REUSITE CUPLURI CU JANG GEUN SUK

http://ecouhallyu.blogspot.com/2013/12/cele-mai-reusite-cupluri-cu-jang-geun.html







„WINTER  SONATA”

http://ecouhallyu.blogspot.com/2014/01/trei-stele-in-melodrama-winter-sonata.html











Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu