ALECSA NAMU blog
HALLYU* ~ NE-A EMOTIONAT SUFLETUL, NE-A INCARCAT MINTEA, NE-A INCITAT SA
DESCOPERIM COREEA DE SUD SI SA NE APROPIEM DE EA.(*-vezi DICTIONAR)

Etichete

ATENTIE ! ARTICOLELE SUNT INREGISTRATE INAINTE DE PUBLICARE PE BLOGUL ECOU HALLYU .
ESTE INTERZIS SA SE REPRODUCA INTEGRAL SAU PARTIAL CONTINUTUL ACESTUI BLOG
FARA UN ACORD SCRIS DIN PARTEA DETINATORULUI DREPTULUI DE AUTOR.

joi, 17 decembrie 2015

YONG PAL ( k-serialul „YONG PAL”)








Acest k-serial* are o poveste foarte interesanta si actiunile sunt cladite atat de ingenios incat te cucereste de la inceput pana la ultimele minute.
Yong Pal este o porecla pe care o accepta un tanar medic rezident ca sa-si poata acoperi identitatea adevarata din cauza actiunilor clandestine medicale pe care le face chiar si in lumea borfasilor sau gangsterilor.Caracter cinstit,de fapt,el este nevoit sa recurga la practicile medicale in afara legii ,pentru a obtine o suma mare de bani necesara la tratamentul surorii sale bolnave.
Dar viata lui nu se complica atat de tare in aceste actiuni,cat din momentul contactului cu frumoasa pacienta aflata in coma indusa care ,pe deasupra era o chebol*.De acum toate actiunile sale ii subliniaza caracterul real: o persoana cinstita,fara ambitii materiale,bun profersionist,generos.Toate aceste trasaturi au constituit rand pe rand adevarate lectii de viata pentru cea care-i va deveni sotie,coplesind-o si invingand-o pana in final.
Actorul Joo Won in rolul lui Yong Pal este minunat.De la inceput pana la sfarsit este atat de real in salturile pe care le face (atat la propriu cat si la figurat) prin hatisul intamplarilor care il pun in contact cu persoane din medii diferite,variate. Este intr-o postura total diferita de cea din rolul doctorului pe care-l interpreteaza in serialul „Good Doctor” , ceea ce da o adevarata stralucire talentului sau actoricesc.














Actrita Kim Tae -hee in rolul frumoasei chebol*, asa cum o stim din alte seriale, are 2-3 atitudini , si atat , desi rolul i-ar fi oferit mult mai multe valente interpretative.
O figura extrem de individualizata este actorul Jung Woong-In in rolul chirurgului sef Lee. Pe mine ,acest actor reuseste intotdeauna sa ma impresioneze prin originalitatea sa ,in special in serialele istorice,iar aici a fost o foarte inspirata alegere a castingului.
Consider ca „Yong Pal” este un serial de referinta pentru realizarile din Hallyu.








*- vezi DICTIONAR

Nota : Aceasta este o recenzie semnata Alecsa Namu.






NU RATA:


ACTRITA MOON CHAE WON IN JOCUL IUBIRII

K-ACTORI PREMIATI IN 2013









Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu