ALECSA NAMU blog
HALLYU* ~ NE-A EMOTIONAT SUFLETUL, NE-A INCARCAT MINTEA, NE-A INCITAT SA
DESCOPERIM COREEA DE SUD SI SA NE APROPIEM DE EA.(*-vezi DICTIONAR)

Etichete

ATENTIE ! ARTICOLELE SUNT INREGISTRATE INAINTE DE PUBLICARE PE BLOGUL ECOU HALLYU .
ESTE INTERZIS SA SE REPRODUCA INTEGRAL SAU PARTIAL CONTINUTUL ACESTUI BLOG
FARA UN ACORD SCRIS DIN PARTEA DETINATORULUI DREPTULUI DE AUTOR.

duminică, 15 noiembrie 2015

SERIALUL „HEALER” - TRIUMFUL BUNATATII SI IUBIRII





Se spune ca daca vrei sa „omori” o carte , o povestesti. As spune acelasi lucru despre un film (sau serial).Asa ca,pentru a hotari ca e bun sau nu,ca-ti place sau nu,este absolut necesar sa-l vezi. Serialul „Healer” („Vindecatorul”) chiar merita vazut.
In primul rand,realizatorii au folosit un sistem ,frecvent de ceva vreme in productiile internationale,acela de a scrie pe ecran explicatii despre un personaj la prima aparitie al acestuia.Metoda evident incita continuarea vizionarii,vrei sa stii ce se intampla,pentru ca aceste notatii se refera la dorintele pe care vor sa le realizeze eroii in perspectiva.Povestea din „Healer” in sine este simpla :se confrunta doua tabere intruchipand „binele” si „raul” cu un deznodamant care nu ne surprinde: dragostea are o putere imensa,determinand un final fericit.
Suferintele fizice si sufletesti care au marcat eroii pozitivi si care au fost determinate de violentele unor minti egoiste isi gasesc remediu si rezolvare prin nonviolenta.Marca acestei idei este data de personajul central, asa-zisul „healer” prin trasatura sa de baza - actioneaza,dar el nu ucide niciodata.
Ne intalnim cu trei actori mari : Ji Chang Wook, Park Min Young, You Ji Tae. Membrii echipei de filmare a serialului au afirmat ca au fost impresionati de „expresivitatea  minunata si uimitoare” constatata la cei trei protagonisti.
S-a spus despre Ji Chang Wook ca este un actor „dinamic si polivalent”. In acest serial a lucrat in conditii grele ,filmand  noaptea,pe acoperisuri. Dupa ce am vazut serialul pot afirma ca este un actor demn de studiat  ca fenomen artistic .O frumusete fizica ,plus inteligenta cu care analizeaza si studiaza personajul,si expresivitatea variata il ajuta sa se daruiasca total. Din marturiile actorului (mass media) aflam ca pentru el un rol trebuie sa aibe „farmec si atractie” si ca s-a simtit gol dupa ce s-au incheiat filmarile la „Healer”.
Minunata actrita Park Min Young ( cu care a castigat pentru acest rol premiul „Cel mai bun Cuplu”) ii pune in valoare calitatile interpretative ,rolul acesteia fiind ca un catatlizator ,subliniind caracterul celor trei personaje pe care le interpreteaza eroul alaturi de ea (Seo Jung-hoo,Park Bong-soo,Healer).
Pe tot parcursul actiunii,eroul este secondat telefonic de un personaj feminin pe care-l vede doar spre final si care este foarte bine realizat de actrita Kim Mi-Kyung in rolul unei specialiste IT ,fosta ofiter de politie ,cu o minte analitica si creativa care o ajuta sa gaseasca solutii ,spontane uneori,pentru a-l ajuta pe Healer.Prin acest rol ea se alatura galeriei de hackeri femei (cu aspect hiper original sau atitudini atipice meseriei) din productiile cinematografice internationale (Abby Sciuto-serialul „NCIS:Ancheta militara” ; Penelope Garcia - serialul „Minti criminale”).
Pentru mine ,o surpriza placuta este si scenaristul Song Ji-Na care ofera intotdeauna subiecte de seriale originale si variate („Love story”,”The Legend” , ”Faith”).
































Surse: Media
Nota : Aceasta este o recenzie semnata Alecsa Namu.



NU RATA :


Doua roluri mari pentru un actor de exceptie-JI CHANG WOOK

STARUL JI CHANG WOOK - album foto

K-drame istorice din ciclul „NOBLESSE OBLIGE”

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu