ALECSA NAMU blog
HALLYU* ~ NE-A EMOTIONAT SUFLETUL, NE-A INCARCAT MINTEA, NE-A INCITAT SA
DESCOPERIM COREEA DE SUD SI SA NE APROPIEM DE EA.(*-vezi DICTIONAR)

Etichete

ATENTIE ! ARTICOLELE SUNT INREGISTRATE INAINTE DE PUBLICARE PE BLOGUL ECOU HALLYU .
ESTE INTERZIS SA SE REPRODUCA INTEGRAL SAU PARTIAL CONTINUTUL ACESTUI BLOG
FARA UN ACORD SCRIS DIN PARTEA DETINATORULUI DREPTULUI DE AUTOR.

marți, 31 iulie 2018

VEDETA PARK SHIN HYE ,album foto



Park Shin - hye (18 febr 1990) este o actrita si o cantareata sud-coreeana. Ea a absolvit Chung-Ang University si este foarte apreciata printre actritele vremii. In anul 2017 a ocupat locul 12 in clasamentul „Celebrity Forbes Power” . Este cunoscuta si  pentru actiunile sale de succes. A organizat „Park Shin Hye Asia Tour:Kiss of Angel” in 4 tari din Asia fiind astfel prima actrita care a organizat un turneu in toata Asia. Popularitatea ei a crescut pe plan international devenind o stea Hallyu. A primit „The Prime Minister,s Commendation at theKorea Popular Culture Awards” pentru contributia la Hallyu. In anul 2016 a fost aleasa cea mai favorizata actrita coreeana in SUA de catre fanii Hallyu.
Ea sustine multe branduri internationale de lux si este primul star coreean care a fost aleasa ca model pentru Visa si prima celebritate coreeana care va fi ambasador pentru Swarovski.
Participa regulat cu donatii pentru cauze caritabile. In 2011 a organizat proiectul „Starlight Angel Project”pentru a ajuta copiii din tara si strainatate. In 2009 a infiintat „Centrul Shinhye” din Ghana care are o biblioteca si o sala audio - vizuala. Apoi alt centru in Manila (Filipine) in 2016. Are un copil pe care-l sponsorizeaza pe nume Abanne. In anul 2016 devine membra a Clubului Philantropy al Federatiei Alimentare din Coreea ,un grup selectiv de donatori a caror contributie se ridica la suma de 85.000 de dolari.
Actrita este cunoscuta pentru rolurile sale din : „You ,re Beautiful” , ”Heirs” , ”Pinocchio” , ”Doctors”. Activitatea sa actoriceasca a fost rasplatita de nominalizari si premii cuprinse intr-o lunga lista.





























































Surse biografice : Media
Nota : Selectie realizata de Alecsa Namu.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu