ALECSA NAMU blog
HALLYU* ~ NE-A EMOTIONAT SUFLETUL, NE-A INCARCAT MINTEA, NE-A INCITAT SA
DESCOPERIM COREEA DE SUD SI SA NE APROPIEM DE EA.(*-vezi DICTIONAR)

Etichete

ATENTIE ! ARTICOLELE SUNT INREGISTRATE INAINTE DE PUBLICARE PE BLOGUL ECOU HALLYU .
ESTE INTERZIS SA SE REPRODUCA INTEGRAL SAU PARTIAL CONTINUTUL ACESTUI BLOG
FARA UN ACORD SCRIS DIN PARTEA DETINATORULUI DREPTULUI DE AUTOR.

duminică, 30 august 2015

STARURI SUD-COREENE CU POPULARITATE INTERNATIONALA REMARCABILA



Din decembrie 2013 de cand am inaugurat blogul ECOU HALLYU ,intru in fiecare seara pe Statia de votare internationala (votingstation.net) sa-mi votez actorul,actrita sau trupa k-pop preferata. Cu aceasta ocazie, vrand - nevrand ,am in fata vedetele care apar pe primele 20 de locuri. Mii de fani intra zilnic sa-si onoreze starul iubit cu un vot prin care il promoveaza si-i determina popularitatea.
Acest articol s-a nascut dintr-o constatare surprinzatoare: exista 2 vedete sud-coreene care au aparut zilnic fara nici o intrerupere in top 20 si mai precis in primele locuri ,votati de fani din toata lumea.



Actorul Park Si Hoo (03.04.1978) , cu sute de voturi cotidiene la activ,nu a parasit de 3 ani locul I in acest top,fiind votat in special de China,Coreea de Sud,Romania, Japonia,Hong Kong,(etc.). Declarat Star Hallyu, el este cunoscut din filmul „Confession of murder” si din serialele : „How to meet a perfect neighbor” , ”Family,s Honor” , ”Iljimae” , ”Queen of reversals” , Prosecutor Princess” , dar mai ales din ”The Princess Man”. Desi in 2013 a suportat acuzatii care i-au zguduit cariera (retrase ulterior), si-a continuat activitatile artistice,fiind prezent in Japonia cu expozitia de fotografie „Omul care a fost acolo” , iar in 2014 in China cu roluri in filmul „Scent” si in filmul drama „After love” , co-productie chino-coreeana, cu actrita Yoon Eun Hye. Aceste actiuni culturale i-au sporit popularitatea in aceste tari de unde ii vin cele mai multe voturi.








Kim Hyun Joong (06.06.1986) ,actor,singer,leader-ul grupului k-pop SS501 ,desi in aceasta perioada isi satisface serviciul militar ,este prezent zilnic in top 20 ,mereu pe primele locuri , chiar in ciuda unor acuzatii denigratoare recente cu scop defaimator. Voturile cele mai multe vin din Japonia,Rusia,Romania,SUA,(etc.).Popularitatea lui a inceput cu succesul din 2008 din emisiunile „We got married” cu actrita Hwangbo,pentru care au obtinut premiul „Cel mai bun cuplu” de la MBC.Au urmat cateva seriale notabile pentru cariera sa : „Boys over floewrs” (2009) , si „Playful kiss” (2010).Acestea si alte activitati i-au fost rasplatite cu un numar impresionant de nominalizari si premii printre care Cel mai popular artist (2012) ,Cel mai cautat artist coreean (2013) , Cel mai cautat artist din Asia (2014). Fanii il cunosc si din activitatea de modeling,din nenumarate gesturi filantropice dar mai ales din concertele sustinute cu trupa SS501 cu care a avut succese remarcabile in turneele din Japonia unde ,se pare ,si-a facut multi fani care dau voturi.








Din domeniul K-pop se remarca doar trupa SS501 care periodic apare in Top 20.Voturile cele mai multe vin din Japonia ,dar si din Rusia,Romania,Mexico,(etc.).Trupa este iubita si apreciata de fanii japonezi datorita concertelor de succes pe care le-au avut acolo si acum sunt rasplatiti cu voturile lor.
Alte staruri sud-coreene care apar intermitent in lista Top 20 dar destul de des :
Actorul Ji Chang Wook permanenet votat de Romania,Philippines,Hong Kong,Malaezia,(etc.).
Actrita Park Min Young foarte votata de Vietna,Hong Kong,Coreea de Sud, Japonia,(etc.).
Actrita Yoon Eun Hye cu voturi din Japonia,Malaezia,Philippines,Romania (etc.).
Actorul Lee Joon Gi votat mai ales de Japonia,Romania,Rusia,Coreea de Sud,(etc.).
Actorul Jang Keun Suk cu cele mai multe voturi din Rusia,Romania,Ucraina,Philippines,(etc.).
Kim A Joong votat de Japonia,Malaezia,SUA,Romania,(etc.).
Kim Jaejoong cu cele mai multe voturi primite din Japonia,Romania,Rusia,Taivan,(etc.).
Yoochun votat in special de Romania,Malaezia,Tailanda,Japonia,(etc.).
Heo Young Saeng strange voturi din Japonia,Rusia,Romania,Mexic,(etc.)
Kim Nam Gil votat mai ales de Romania,Japonia,Filipine,Australia,(etc.).

Surse: Voting Station,Media
Nota : Aceasta este o recenzie semnata Alecsa Namu.





NU RATA:



DOUA ROLURI MARI PENTRU UN ACTOR DE EXCEPTIE,JI CHANG WOOK

STARUL LEE JOON GI IN ROLURILE DIN K-SERIALE






Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu