ALECSA NAMU blog
HALLYU* ~ NE-A EMOTIONAT SUFLETUL, NE-A INCARCAT MINTEA, NE-A INCITAT SA
DESCOPERIM COREEA DE SUD SI SA NE APROPIEM DE EA.(*-vezi DICTIONAR)

Etichete

ATENTIE ! ARTICOLELE SUNT INREGISTRATE INAINTE DE PUBLICARE PE BLOGUL ECOU HALLYU .
ESTE INTERZIS SA SE REPRODUCA INTEGRAL SAU PARTIAL CONTINUTUL ACESTUI BLOG
FARA UN ACORD SCRIS DIN PARTEA DETINATORULUI DREPTULUI DE AUTOR.

joi, 10 iulie 2014

BLOGUL „ECOU HALLYU”- SASE LUNI DE LA APARITIE





















Au trecut cateva luni bune de cand am inceput blogul ECOU HALLYU. Multumim din suflet zecilor de mii de prieteni care ne-au trecut pragul accesand blogul, toata gratitudinea noastra celor care ne-au sustinut prin redistribuirea articolelor,celor care au dat + pentru postarea lor pe G+, si celor care au scris comentarii coerente si pertinente care sa fie de folos.
Actiunile pe care le facem poarta amprenta mintii noastre sau sufletului nostru.In general se spune, si am crezut asta,ca „ce-i mult , nu-i sanatos”.De aceea am incercat sa pastrez masura cantitatii textului in articolele mele.Unii n-au rabdarea necesara sa citeasca,le plac pozele,si i-am„hranit”si pe acestia.Asa ca au aparut articole ori cu text mai mult,ori cu poze mai multe,ori cu videoclipuri mai multe pentru melomani.
Posibil sa fi starnit dorinta de compensare a materialului ,dar acest lucru il poate realiza fiecare.Cu alte cuvinte cand afli dintr-un articol ceva (nou ,frumos,interesant) iti ramane placerea completarii calitative si cantitative. La urma urmei, nemultumitului...
In activitatile mele pe net , asta insemnand  conturi personale pe: Twitter , Youtube , Google+ , si blogul personal, am observat multe tipuri de manifestari si atitudini ale internautilor.Cea mai ciudata manifestare pe care am constatat-o este confuzia intre o pagina de G+ si blog. Mai simplu spus pagina de G+ nu este blog,nu se creeaza si nu se realizeaza ca blogul (o postare pe G+ nu este echivalenta cu o postare de articol pe blog). Aceasta poate fi o capcana care sa-l afecteze pe creatorul unui blog.
In alta ordine de idei,cele mai ne-dorite situatii sunt : 1- sa dai peste cei care „au descoperit apa calda”si, deci „au dreptul” la exclusivitate pentru aprecierile blogului lor personal sau postarile personale pe G+(redistribuire, comentarii, plusuri,etc) fara sa ofere alternativa unei aprecieri reciproce (si ei sa aprecieze) subiecte identice sau asemanatoare ale altor bloguri sau postari ; 2- sa dai peste „internautul pseudo-original”, adica peste cei care copiaza de pe blogul tau ,adica fura continut pentru a-l folosi in diferite feluri : paste pe blogul lor ; in comentariile pe care le fac cu diferite ocazii (pentru ca au nevoie de o exprimare ingrijita ,de idei, si le iau de-a gata fara sa relizeze cata munca se afla uneori in spatele unei afirmatii); sau transformandu-se in initiatori de discutii cu o idee total noua, preluata de pe blogul tau.Toate acestea fara sa specifice sursa.
Daca activitatile noastre pe net au la baza motivatii purtatoare de calitate,ar fi de folos tuturor si s-ar putea constitui in valori culturale.

Ca o CURIOZITATE , am selectat (din statistici) de pe blog cateva date (in ordinea descrescatoare al punctajului) care subliniaza varietatea preferintelor prietenilor nostri care ne-au vizitat.


CELE MAI APRECIATE ARTICOLE

1 . Cele mai frumoase povesti de dragoste din k-seriale
2 . Vreau sa vizitez Coreea de Sud ( Seul -capitala tarii)
3 . Actori sud-coreeni premiati in lumea modei
4 . Coreea de Sud de la Hanbok la industria de moda
5 . Instrumente muzicale traditionale coreene (percutia)
6 . Ost-ul saptamanii ( „Warrior Baek Dong Soo”)
7 . Ost-ul saptamanii ( grupul k-pop CNBLUE in soundtracks)
8 . Doua roluri mari pentru un actor de exceptie-starul Ji Chang-Wook
9 . Surprize sud-coreene in „top 100 cele mai frumoase femei din lume”
10.Starul Ji Chang-Wook-album foto



CELE MAI VIZIONATE ARTICOLE

1 . Cele mai frumoase povesti de dragoste din k-seriale
2 . Surprize sud-coreene in „top 100 cele mai frumoase femei din lume”
3 . Actrite sud-coreene indragite premiate in 2013
4 . Cate roluri interpreteaza Jang Geun Suk in „Bel Ami”(...)
5 . Cele mai reusite cupluri cu Jang Geun Suk
6 . K-actori premiati in 2013
7 . Jang Geun Suk intr-un rol inedit
8 . Legenda,mit si sci-fi in k-seriale
9 . Actori considerati kkonminam
10.Martisorul Hallyu
.


CEI MAI MULTI VIZITATORI

1 . ROMANIA
2 . SUA
3 . REPUBLICA MOLDOVA
4 . GERMANIA
5 . RUSIA
6 . ITALIA
7 . GRECIA
8 . COREEA DE SUD
9 . UCRAINA
10.FRANTA

Va doresc o vara minunata ! Alecsa Namu


VEZI  ARHIVA  BLOGULUI







Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu