ALECSA NAMU blog
HALLYU* ~ NE-A EMOTIONAT SUFLETUL, NE-A INCARCAT MINTEA, NE-A INCITAT SA
DESCOPERIM COREEA DE SUD SI SA NE APROPIEM DE EA.(*-vezi DICTIONAR)

Etichete

ATENTIE ! ARTICOLELE SUNT INREGISTRATE INAINTE DE PUBLICARE PE BLOGUL ECOU HALLYU .
ESTE INTERZIS SA SE REPRODUCA INTEGRAL SAU PARTIAL CONTINUTUL ACESTUI BLOG
FARA UN ACORD SCRIS DIN PARTEA DETINATORULUI DREPTULUI DE AUTOR.

marți, 4 martie 2014

PRIMUL CONCERT K-POP* IN ROMANIA - TRUPA LED APPLE



Prezenta trupei k-pop* Led Apple la Bucuresti nu a fost un concert oarecare a fost , putem spune,un veritabil eveniment cultural.Pe 15.02.2014 pentru tinerii din Romania iubitori de k-pop , a fost un super cadou de ziuaindragostitilor.Cand am primit prima postare pe G+despre venirea lor,nu stiam nimic despre aceasta trupak-pop.Am inceput sa caut date despre ei si sa ascult inregistrari pe Youtube.
Din primul moment mi-au placut pentru ca sunt foarte veseli ,au inregistrari live reusite,cele doua voci ale solistilor sunt placute si se misca bine pe scena. Dar, una peste alta ,ar trebui sa vorbim mai degraba despre extraordinarul,formidabilul succes pe care l-au avut in concertul de la Bucuresti , dat in sala Turbohall.
Fiind o premiera in aceasta zona europeana , a beneficiat de o mare atentie in organizare. Biletele speciale (Vip si Golden Circle) s-au epuizat cu doua luni inainte de concert si au fost solicitari si din 20 de tari (China ,Ungaria , Bulgaria , Croatia , Serbia , Slovenia ,Slovacia , etc).Pentru ca au participat multi minori , li s-a facilitat asistenta unor insotitori , asigurandu-se acestora accesul intr-o zona speciala (coffe-lounge) unde ii puteau astepta , dar fara sa vada concertul.
Spectacolul a beneficiat de participarea trupelor de dans romanesti DSK si CMZ pasionate de k-pop.



Intampinarea la aeroport de catre sute de fani a fost fulminanta.Fotografiile postate pe Twitter ne-au lasatfara comentarii. Au simtit in Romania entuziasmul , caldura si dragostea fanilor si au raspuns printr-un spectacol care a lasat un ecou puternic in inimile romanilor , in special prin gestul chitaristului care a interpretat un fragment din Imnul Romaniei , dovada unui omagiu suprem care putea fi adus ca raspuns pentru atata bucurie creata lor de caldura cu care au fost intampinati.
Ii asteptam cat de curand sa se reintoarca in Romania asa cum au promis in interviurile acordate inainte de plecare si care au fost presarate cu destule cuvinte romanesti pe care le-au invatat cu placere in scurta sedere la Bucuresti.









Sursa : Media
* - vezi DICTIONAR
Nota :Articol de Alecsa Namu.






TE-AR PUTEA INTERESA :



OST-UL SAPTAMANII (GRUPUL K-POP LED APPLE)


http://ecouhallyu.blogspot.com/2014/03/ost-ul-saptamanii-grupul-k-pop-led_9.html









 DESPRE GRUPUL K-POP NOEL

http://ecouhallyu.blogspot.com/2013/12/despre-grupul-k-pop-noel.html







Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu